Spreker Mentale Vitaliteit Frits Sissing

spreker

Spreker mentale vitaliteit

"Het gaat niet om wat er met je gebeurt,
maar hoe je er op reageert!"

Veranderingen komen in een razend tempo op ons af.  Om succesvol te blijven vraagt dit veel van je. Gedrag en karakter zijn de nieuwe onderscheidende factoren van succes. Het gaat niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je er op reageert. Daar ligt de sleutel tot succes. En dat heeft te maken met je mentale kracht. Door de ontwikkeling van je mentale kracht vergroot je je persoonlijke effectiviteit.


Van het bedrijfsleven naar de televisiewereld

Op 33-jarige leeftijd heeft Frits de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar de televisiewereld. Het lukte. Met vallen en opstaan weliswaar, maar Frits slaagde in zijn missie. Als presentator van programma’s als Op zoek naar…, Het Gouden Televizier-Ring Gala, de Musical Sing Along, Tussen Kunst & Kitsch en Maestro is hij een van de gezichtsbepalende presentatoren van de NPO geworden.

Frits doet, in een inspirerend verhaal vol humor, hilarische tv-fragmenten en praktische tips, de ontwikkeling van zijn mentale kracht uit de doeken. Zijn geheim tot succes! Een verhaal dat iedereen zal aanspreken: managers, ondernemers en medewerkers. Zeker in deze tijd van digitalisering en robotisering. Iedereen krijgt te maken met grote veranderingen. Zijn we er klaar voor om die mentaal op te vangen en succesvol te blijven? Frits houdt aan de hand van zijn eigen carrièreontwikkeling zijn gehoor een spiegel voor en zet zijn toehoorders op inspirerende wijze aan het denken over de realisatie van hun doelen en dromen - ook al is het pad daar naar toe hobbelig en vol tegenslagen. Essentieel hierbij is kansvergroting!

Frits Sissing, zijn geheim tot succes!

Voor velen een eye-opener die hun persoonlijke effectiviteit zal vergroten en ook hún leven voorgoed zal veranderen.

NEEM CONTACT OP